Godt og skidt – 20-12-2010

Walther og Charlie er blevet hd-fotograferet.

Charlie har fået A på begge hofter – dejligt. Walther har desværre fået status D på begge hofter. Har set billederne og synes det er noget hårdt dømt – men det er jo DKK, der bestemmer. Håber bare han kan holdes smertefri i mange år min kære lille dreng.

R.I.P. Debbie-musen – 14-10-2010

Jeg har i dag fået den meget triste nyhed, at Walthers søster Debbie er taget i hundehimlen. Hun fik smerter og blev derfor røntgenfotograferet – og hendes HD-foto viste D/E-status :-(

Jeg ved godt, at det siges, at der en mening med alt, der sker – men ærlig talt har jeg lidt svært ved at se meningen i det her. Hun var sådan en skøn lille fighter. Du vil altid være i mit hjerte kære hundepige.

Hils alle mine venner i hundehimlen – jeg ved, at de har taget pænt imod dig.

Debbie Debbie

Ballerup udstilling – 21-09-2010

Søndagen blev tilbragt på DKK’s udstilling i Ballerup. Det var Theas debut i udstillingsringen – og taget i betragtning, at vi har prioriteret ture i marken fremfor ringtræning, så gjorde hun det faktisk helt hæderligt den lille. Hun fik særdeles lovende og bedste (og eneste) hvalp :-).

Store ring deltog vi i for træningens skyld. Niels og Jenny har været så søde at tage et par billeder af min prinsesse i store ring. En rigtig dejlig overraskelse. Tak for det! Og tillykke med Diktats BIR og KBHV 2010.

Walthers bror Albert var også med for første gang i juniorklassen. Han fik Very Good, så nu er udstillingsdelen af hans avlsgodkendelse overstået, så bliver det spændene med hofterne.

Thea på udstilling i Ballerup Thea på udstilling i Ballerup

Keisha – 25-08-2010

Så blev det Keishas tur til at komme til skade. Synes ellers snart jeg har givet mit tilskud til dyrlægens overlevelse… Tirsdag i sidste uge lavede hun en ca. 7 cm. lang og dyb flænge på bagsiden af sin højre forpote. Heldigvis fik hun ikke skadet nogle sener. Det kan vist kaldes held i uheld. Men hverken hun eller jeg synes særlig godt om tre uger med benet gjort stift af en skinne, fordi hun ikke må bukke ledet. Og musklerne forsvinder jo med lynets hast – og samtidig kan hun ikke komme til sin ugentlige svømning.

Når forbinding er smidt og dyrlægen har givet grønt lys står den på genoptræning med to ugentlige besøg i svømmehallen – dogswim.dk – og træning på vippebræt. Her er et par billeder fra svømmetræningen før skaden skete.

Midt i alt det kedelige modtog Keisha i dag sin pakke fra Best Friend. Keisha blev nr. 3 i deres sommer-foto-konkurrence. En pakke fyldt med gode ting – de “små” stjal dog straks legetøjet – men Keishas favoritter er nu også bøfstængerne.

Keisha med forbinding på benet Keisha til svømning

Keisha til svømning Keishas præmie fra Best Friend

Familiedag 2010 – 25-08-2010

Søndag den 15. august var dagen, hvor Klubben for Gamle Danske Hønsehunde afholdt den årlige familiedag på Sjælland. Rigtig mange gdh’ere havde medbragt deres familie til en dejlig dag i godt selskab. Af mine “børn” kom: Charlie, Albert, Anja, Fregne, Polka, Selma og Marcus – og så havde jeg Laura og Thea med. Walther var hjemme og underholder Keisha, så hun ikke skulle være helt alene. Så må en af de andre tage “tjansen” til næste år.

Det var rigtig dejligt at se alle – både hunde og mennesker. Marianne har igen i år været sød at tage nogle billeder. Jeg havde igen glemt mit kamera – og havde vist heller ikke kunnet styre det, Laura og Thea samtidig…. i forvejen gik det ikke overbevisende med at styre Thea :o)

Vi lagde ud med det sædvanlige regnvejr… og sluttede med fantastisk solskin. Sådan skal det åbenbart være. Der blev vandapporteret, apporteret duer, gået kaninslæb og schweiss – og jeg tror, at alle havde en dejlig dag. Håber vi bliver mindst lige så mange til næste år.

Fregne svømmer Leon og Marcus træner schweiss

Hygge til familiedagen Marcus med dyreskind

Marcus apporterer fra vand Thea vandapporterer

Sommerferiebilleder – 14-07-2010

Hundene og jeg har lige tilbragt en uge i sommerhus på Falster. Charlie var også med. Ved ikke rigtig om det kan kaldes ferie at have to voksne hunde og tre teenagere med….. men hundene hyggede sig! Her er lidt stemningsbilleder fra ferien.

Charlie og Thea på diget Alle hunde i vandet

På stranden På stranden

Hele sommerferieholdet Charlie og Walther leger

Keisha og Thea svømmer Keisha og Thea i hundeskoven

Potespor i sandet Laura på diget

Walther, Charlie og Thea på diget Thea, Charlie og Keisha i vandet

Walther, Thea og Charlie Walther og Thea leger

Marcus (Take A Stand As You Like It Marcus) – 05-07-2010

Så er der igen nye billeder af Marcus. Tusind tak Leon fordi du er så flink til at sende nye billeder og historier, så jeg kan følge med. Noget kunne tyde på, at Balder har givet sin vandpassion videre til dette kuld. Flere drøner rundt i vandet og flere svømmer også med største glæde! Men vejret er jo også dejligt for tiden, så det må være rart at blive kølet lidt af.

Marcus Marcus

Marcus Marcus

Marcus Marcus

World Dog Show i Herning – 01-07-2010

I lørdags deltog Walther og jeg i WDS i Herning. Walther fik VG og blev 2. bedste juniorhan. Her kommer lidt billeder fra ringen. Tak for dem Christina, det var super sødt af dig – og så helt på eget initiativ. Dejligt med venner, der tænker sådan.

Billeder fra WDS Billeder fra WDS

Billeder fra WDS Billeder fra WDS

Billeder fra WDS Billeder fra WDS

Schweisstræning – 19-06-2010

I dag har jeg holdt introduktion til schweisstræning for “mine” hvalpe. 9 ud af 16 deltog. De resterende havde gode grunde til at udeblive :-). Alle var meget dygtige og til trods for noget vekslende vejr og meget ventetid, holdt alle ud til den bitre ende. Vi sluttede med en fælles løbetur i skoven.

Debbie er desværre ikke med på gruppebilledet, for hun blev sandsynligvis stukket af et insekt og hævede voldsomt op på snude og omkring øjnene. Hun er nu vel hjemme fra dyrlægen og har fået en binyrebarkhormonindsprøjtning. Seneste tilbagemelding er, at hun er stærkt på vej tilbage til sit normale udseende. Tror der er dræbermyg i den skov – min venstre hånd er også ret så hævet efter mange myggestik, og jeg plejer ellers ikke at reagere på den slags.

Herunder kommer et par stemningsbilleder fra dagen. Både fra sporene og fra hundehyggen i ventetiden. Efter gruppebilledet syntes mine søde hvalpekøbere, at der da også skulle tages et billede af mig med ALLE hvalpene – og billedet taler vel for sig selv :o). Tusind tak for en dejlig dag alle sammen. Glæder mig til at se jer igen.

Fri leg Thea på sporet

Jørgen og Anja hygger Marcus på sporet

Hvalpene og jeg Gruppebillede

Årets første badetur – 18-06-2010

Vi blev enige om, at det nu snart måtte være sommer, så hundene skulle have årets første rigtige badetur – eller Keisha skulle i hvert fald. Hun elsker vand. Laura og drengene er lidt mere tilbageholdende med at slippe bunden og svømme rigtigt. Thea har glemt at være bange for noget – eller også har hun arvet sin fars vandpassion, for hun sprang efter Keisha og svømmede lidt, før hun vendte om. Det bliver spændende, om jeg kan få hende til at svømme lidt mere i løbet af sommeren. Ellers må vi have hendes far på banen som trækplaster.

Desværre var solen ved at gå ned, så billedkvaliteten er ikke imponerende, men lidt sommeragtigt ser det da ud :-)

Walther med en pind Thea i vandet

Walther, Thea og Charlie i vandet Charlie overvejer at tage Keishas pind

Charlie Walther og Thea i vandet

Pokaler – 13-06-2010

Laura med pokaler

På specialklubbens generalforsamling fik jeg overrakt klubbens pokal for Året GDH’er. Årsagen til dette er, at jeg tog Fridas (Sally) og HolgerHerholts hvalpe til mig, da de mistede deres dejlige mor kun 1 døgn gamle.

Jeg har valgt at lade Laura posere med pokalen, da det reelt set er hende, der burde have haft den. Uden hendes indsats var det aldrig lykkedes at få de dejlige hunde ud af det, som vi har i dag. Jeg elsker dem alle fem meget højt og er heldigvis så privilegeret, at jeg får lov at følge dem alle 5. De fantastiske 5 :-)

Den anden pokal er klubbens pokal for 2. bedste åbenklasse hund på klubbens markprøve, som Laura vandt i april. Den havde Søren medbragt til generalforsamlingen.

Nye billeder af Selma (Take A Stand A Winters Tale) – 13-06-2010

Jeg har også været så heldig at få nogle nye billeder af Selma, der drøner rundt og gør Fyn usikker. Og her er også beviset for, at VM-feberen har ramt Fyn – selv en lille hundehvalp bliver påvirket :-)

Selma i vandet Selma med fodbold

Selma Selma spiller fodbold

Nye billeder af Wupti (Take A Stand All Of A Sudden) – 13-06-2010

Så er der et par nye billeder af min kære “lille” Wupti fra hvalpetræningen. Man er vel en høflig dreng, når de store hvalpe kommer forbi :-) Det kunne Thea vist lære lidt af…. Glæder mig til at se ham “live” igen.

Wupti til hvalpetræning Wupti til hvalpetræning

1 års fødselsdag – 21-05-2010

Stort tillykke til Alba, Debbie, Charlie, Albert og Walther, der i dag fylder 1 år. Forstår slet ikke, hvor tiden er blevet af. Synes ikke det er meget mere end 14 dage siden, de små pus kom ind af døren – men der er vist røget en del kg. og cm. på siden.

Når man fylder 1 år skal man selvfølgelig have en fin fødselsdagsgave, så alle mine “børn” skulle i dag gerne have modtaget et halsbånd med deres navn på + en lille guf :-) Albert har allerede sms’et et billede af sig selv iført sit nye halsbånd, der heldigvis passede…

Halsbånd Adoptivbørnene

Nye billeder af Vita (Take A Stand Amazing Freckles) – 21-05-2010

Der er også kommet lidt nye billeder af min søde Vita-pige, der bor i Holland. Synes de bliver så hurtigt store!

Vita Vita putter i sin hule

Opmærksomme Vita Vita er blevet træt

Nye billeder af Fregne (Take A Stand Attractive Snowflake) – 21-05-2010

Der er kommet nye billeder af Fregne og Jack, der fejrer Fregnes 4 måneders fødselsdag!!!!!!!!! Der bliver både spist is, ben og pakket gaver ud. Mine 4 hunde har pakket kufferten og vil flytte til Jyderup, for her i huset fejres der kun helårsfødselsdage :-)

Det er dejligt at se, at Jack og Fregne virkelig er blevet bedste venner.

"Fødselsdagsis" Fregnenæse

Gaveudpakning Fregne og Jack spiser is

Jack og Fregne spiser ben Jack og Fregne putter

Nye billeder af Marcus (Take A Stand As You Like It Marcus) – 14-05-2010

Har netop fået et par nye billeder af Marcus – “mors” flotte fyr :-). Tak for billederne Leon.

Marcus Marcus

Marcus Marcus

Marcus Marcus

Hillerød udstilling – 02-05-2010

Walther har i dag været på sit livs første udstilling – i ringen altså. Han er rigtig teenagedreng i øjeblikket, så jeg var ikke sikker på, hvordan han ville klare det. Ikke mindst da vi også havde dommeraspirant, så han skulle igennem det hele to gange.

Han klarede det efter omstændighederne rimeligt – han overlevede i hvert fald :-). Resultatet blev Very Good og 1. vinder af juniorklassen. Resten af udstillingspostyret klarede han fint, selvom han vist syntes, at det var lidt irriterende, at han ikke måtte hilse på ALLE hunde og heller ikke måtte købe ALLE de godbidder, der blev solgt på udstillingen!

Thea var med som selskab – hun kunne jo lige så godt lære miljøet at kende. Og hun syntes det var fedt at være på udstilling. Man kan spise pinde, grave huller i græsplænen, slå alle mennesker for nus og guffer – og hilse på en masse hunde.

Markprøve – 02-05-2010

Lørdag den 10. april deltog jeg med Laura og Walther i Klubben for Gamle Danske Hønsehundes forårsmarkprøve. Lille Walther har ikke rigtig set nogen fugle endnu, så han synes det var en mærkelig idé, at han skulle løbe rundt på en mark uden nogen at lege med :-) Men jeg har jo fået af vide, at alle unghundeprøver skal udnyttes… så det gjorde vi – og så blev han da træt.

Laura gav den gas og glemte alt om at være i dårlig form efter hvalpene. Den hund elsker bare at være på marken og hun gjorde det faktisk helt hæderligt. Desværre blev Lauras stand for parhøns ødelagt af makkerhunden. Rigtig ærgeligt men det er jo hunde, vi har – ikke robotter. Da vi desværre ikke fandt flere fugle, valgte dommeren at dække Laura af for at tjekke ro i skud, og så fik hun en 3. præmie. Som plaster på såret (tror jeg) fik hun klubbens pokal for prøvens 2. bedste åben klasse hund. Skal prøve at tage et billede af Laura og pokalen, når vi en dag får den af Søren :-)

På besøg hos Polka – 22-04-2010

Under dagens besøg hos Per, Tulla og Polka fik jeg taget et par billeder fra vores gåtur på stranden. Vejret var med os, så hundene fejrede det med en tur i vandet. Især Laura var begejstret – hvis ikke for vandet, så for alle fuglene, der lå og svømmede rundt i det lave vand. Nu havde hun jo chancen for at jage dem uden at skulle svømme. Tror hun tilbragte mere tid i vandet end på land – og de tre “små” blev da også lokket med i bølgen blå.

Polka syntes vist først, at Laura, Walther og Thea legede lidt vildt (og det har hun helt ret i…), men efter kort tid tøede hun op og lærte hurtigt at lege med :-)

Walther fandt et “fuglelig” – kunne ligne en skarv, men den var svær at artsbestemme. Men han værnede meget om sit fund, mens Thea og Polka drønede stranden rundt efter ham for at få del i “byttet”. Heldigt for Walther, at han endnu kan løbe hurtigst :-)

Desværre flyver tiden jo afsted, når man er i godt selskab, så vi måtte hurtigt afsted igen, da min arbejdsdag endnu ikke var slut. Men vi vender frygteligt tilbage en anden dag. Thea var vist også lidt brugt, for vi nåede vist ikke ud indkørslen, før hun havde lagt sig til at sove.

Polka og Thea leger Alle fire i vandet på Polkas strand

Walther og Thea på Polkas strand Thea og Polka leger

Thea og Polka leger Thea og Polka efter Walther

Take A Stand Attitude Is Everything aka Polka – 22-04-2010

Laura, Walther, Thea og jeg har i dag været på hyggeligt besøg hos Polka, der bor hos Per og Tulla i Greve. Det lykkedes at få taget et par enkelte billeder af Polka. Det er ikke nemt med fire hunde, der ræser rundt på stranden. Tror Polka syntes, at det var hyggeligt at have familien med på sin strand.

Polka Polka

Hvalpehygge – 21-04-2010

Vi er så heldige, at lille Anja er blevet boende her i Birkerød. Derfor er det jo oplagt, at vi mødes på nogle gåture, så Thea og Anja kan lege. Og det synes de vist om :-).

Altid skønt at se Jørgen og Anja – og samtidig har vi fået hilst på Jørgens søde barnebarn Siw, som kommer rigtig meget på besøg og leger/træner med Anja. Det er tydeligt at se, at Anja er meget glad for Siw – og omvendt :-)

Anja Anja

Anja og Thea drikker af vandhul Anja og Thea i skoven

Anja og Thea leger Anja og Thea i skoven

Påskebesøg hos Albert – 21-04-2010

På vej til fødselsdag hos min mor, tog Thea, Walther og jeg på påskevisit hos Steen, Dorthe, Buster og Albert. Keisha og Laura blev passet hos Theis og Charlie, så der også kunne blive plads til gæsterne hos min mor :-)

Det var rigtig hyggeligt at være på besøg. Albert og Thea legede vildt, mens Walther havde meget travlt med at få spist alle de tyggeben, som Albert havde taget med i haven! Buster er stadig en fin gammel dreng i god form – men mon ikke, han alligevel var glad for, at jeg tog de to lømler med igen :-)

Et par stemningsbilleder blev det til.

Buster, Albert og Thea Thea og Albert leger

Thea, Buster, Walther og Albert Albert, Thea og Walther

Take A Stand A Winters Tale aka Selma – 21-04-2010

Så er der nye billeder af Selma, som er flyttet til Fyn hos Ole og Birte. Billederne er ikke helt nye, for jeg nåede ikke at oploade dem, inden jeg væltede et glas cola i min computer….. min lillebror fik heldigvis reddet indholdet, så nu er jeg på igen – på min nye computer!

Ifølge Ole nyder Selma livet som Fynbo. Dejlige ture i skov og til stranden, hvor hun møder alle sine nye hundevenner. Tusind tak for alle historier og billeder. Bliver så glad, når der er nyt “hjemmefra”.

Selma på udkig Selma

Selma med due Selma foran brændeovnen

Selma med foderkugle Fine Selma

Take A Stand All Of A Sudden aka Wupti – 27-03-2010

Wupti er den sidst fødte hvalp – og han havde gemt sig på røntgenbilledet, så han kom som en overraskelse – midt i rengøringen af hvalpekassen. Derfor kan han naturligvis ikke hedde andet end Wupti :-)

Wupti er flyttet til Tylstrup til Iben og de tre små chihuahua, som har taget rigtig godt imod Wupti trods hans størrelse. Men de har jo også været vant til Ibens gamle gdh Robin. Håber i øvrigt Wupti går i Robins potespor og bliver 17 år! Når Wupti ikke er ude og gøre Nordjylland eller Amager usikker, så nyder han en lur foran brændeovnen på sit lammeskindstæppe – kan det blive mere gdh-agtigt?

Wupti Iben og Wupti

Wupti med sine tre søskende Wupti kan flyve med sine store ører :-)

Wupti foran brændeovnen Wupti

Take A Stand As You Like It Marcus – 26-03-2010

Marcus er flyttet til Solrød hos Leon og Bente. Leon er jo et kendt ansigt i gdh-regi, så vi kommer forhåbentlig til at se rigtig meget til Marcus i fremtiden.

Ifølge Leon har Marcus indtaget sit nye kongerige med en gdh’s værdighed. Glæder mig til at se flere billeder fra hans nye liv – ved jo Leon ikke er uden teknologiske evner :-)

Marcus Marcus

Take A Stand All Christmas Spirit aka Anja – 26-03-2010

Anja er ikke flyttet så langt væk. Hun bor nu hos Jørgen her i Birkerød i et dejligt hus med havelåge ud til Rude Skov. Anja har nu snart boet hos Jørgen så længe, at vi kan mødes, så Anja og Thea kan lege. Glæder mig så meget til at se dem begge igen. Og Walther glæder sig også – i hvert fald til at se Jørgen :-)

Anja Jørgen og Anja

Take A Stand Amazing Freckles aka Vita – 26-03-2010

Vita bor nu i Holland hos Kitty, Guy, Valerie og Pascal. De er gode venner med Vera, som har en gammel dansk hanhund – Torben. Vita er startet til hvalpetræning med Kitty, og Vera har været med som fotograf – tak for billederne. og ja Vera kan faktisk læse det her, for hun er ved at lære dansk :-)

Torben synes godt om at have fået en race-fælle til Holland – og så endda en pige! Men han måtte dog tage en lang lur på sofaen efter en dag i selskab med aktive Vita.

Glæder mig til at høre mere nyt fra Holland – og til jeg kan fylde bilen med gdh’er og komme et “smut” forbi.

Valerie, Vita og Torben Torben og Vita deler vandskål

Vita til hvalpetræning Vita kommer på indkald

En meget træt Torben efter en lang dag med Vita En meget træt Vita og Pascal efter en dag med træning og leg med Torben

Take A Stand Attractive Snowflake aka Fregne – 26-03-2010

Fregne bor nu hos Kristian og Susanne sammen med sin storebror Jack (Walthers morbror). Susanne og Kristian er rigtig søde til ofte at ringe og maile små sjove historier fra deres nye – og på ingen måde kedelige liv – sammen med Fregne :o)

Jack og Fregne er blevet rigtig gode venner, hvilket ses tydeligt på nogle af de billeder, jeg har fået. Tak for dem – glæder mig til at se flere.

Jack og Fregne leger Fregne

Jack og Fregne putter Fregne og Jack leger

“Hverdag” igen – 26-03-2010

Alle 10 hvalpe er nu flyttet til hver deres super-hjem. Jeg glæder mig meget til at følge dem fremover og nyder alle de historier og billeder, jeg får fra deres nye ejere. Jeg vil forsøge jævnligt at opdatere med nye fotos, når jeg modtager dem.

Laura, Walther og Thea nyder meget, at hvalpegården nu er væk og sofaen er tilbage på sin vante plads :-)

Thea Laura, Thea og Walther i sofaen

På besøg hos Marianne og Thyco – 08-03-2010

I sidste uge, mens jeg endnu havde syv hvalpe hjemme, var vi på besøg i haven hos Marianne og Thyco. De små kræver mange nye oplevelser nu – og det er ikke bare lige at holde styr på hele flokken uden en forsvarlig indhegning :-) Haven blev udforsket – og de fik gravet Amandas tyggeben op! De fik også kigget på store sorte tyre, men det så nu ikke ud til at imponere dem voldsomt. Har forklaret dem, at de ikke må gå på trapper, før de er 1 år gamle… men der var vist en, der ikke havde hørt efter i timen! Ellers en god oplevelse for alle – og så sov de da et par enkelte timer bagefter!

I skrivende stund har jeg 5 hvalpe hjemme. Min egen Thea og Polka-pigen, der ikke er flyttet hjemmefra endnu. Og så mine tre drenge, som jeg ikke har fundet gode hjem til endnu. Forhåbentlig bliver det antal reduceret til 2 stk. på onsdag. På fredag (når jeg får lidt hjælp) vil jeg prøve at få taget et par gode billeder af mine skønne drenge.

På besøg hos Marianne og Tycho På besøg hos Marianne og Tycho

På besøg hos Marianne og Tycho På besøg hos Marianne og Tycho

På besøg hos Marianne og Tycho På besøg hos Marianne og Tycho

På besøg hos Marianne og Tycho På besøg hos Marianne og Tycho

Seneste nyt – 27-02-2010

At have 11 hvalpe i huset er ikke bare fuldtidsarbejde – det er døgnarbejde – i hvert fald, når man ønsker at gøre sit bedste for at skabe et godt fundament for deres fremtidige liv. Det har betydet, at jeg simpelthen ikke har haft tid til at opdatere hjemmesiden. Ved mange har tjekket for at se nye billeder – og nu kommer de så endelig – better late than never :-)

Siden sidst har vi lavet mange ting – desværre har vi ikke kunnet være så meget udendørs pga. vejret. Snemasserne har været så høje, at de små ville forsvinde helt i det. Det har også betydet, at jeg har måttet opgive at gå schweiss med dem, så det må vi gøre en anden gang.

Alle hvalpene har været med en tur i hundeskoven – på slap line… Tusind tak Tina og Clara for hjælpen! Jeg tvivler på, at jeg havde fået alle med hjem, hvis I ikke havde været med. Ingen bange hundehvalpe, der skulle hænge i mors “skørter”…

Skovtur i hundeskoven Anja og Wupti i skoven

Dalton på skovtur Thea i skoven

Skovtur i hundeskoven Wupti i skoven

Når det ikke er vejr til de vilde udendørsaktiviteter, må vi jo bare lege med vildt indendørs. Prægningen kan ikke vente på forår. Hvalpene har leget med fasanvinger, duer og hjorteben.

Hvalpene leger med due Hvalpene leger med due

Hvalpene leger med due Hvalpene leger med hjorteben

Hvalpene leger med hjorteben Hvalpene leger med hjorteben

Forleden benyttede vi os af, at Anja (hvalp 1) skal bo her i Birkerød – så vi tog på besøg hele banden. 11 hvalpe, Laura og Walther. Vi takker for gæstfriheden og frokosten. Den store have blev udforsket, selvom sneen var dyb, der blev spist guf og puttet i varmen fra brændeovnen. Walther ville gerne være blevet hos Jørgen, men jeg fik overtalt ham til at tage med hjem igen :-)

Anja på besøg hos Jørgen Hvalp 2 på besøg hos Jørgen

Vita på besøg hos Jørgen Selma på besøg hos Jørgen

Der er også nye billeder i hvalpegalleriet

Udendørs for første gang – 07-02-2010

Hvalpene er 6 uger gamle i dag og har været udendørs for første gang. At skovle sne får en helt ny betydning, når man også må fjerne 40 cm. fra græsplænen for, at de små kan komme ud uden at forsvinde i sneen! Vi ønsker os forår meget snart!

Hvalp 4 ude for første gang Hvalpene ude for første gang

Hvalpene ude for første gang Hvalpene ude for første gang

Vi får stadig mange besøg – og udover hvalpenes kommende ejere, har vi bl.a. haft besøg af et par særligt inviterede børn til at starte socialiseringen. Indtil videre har vi haft fornøjelsen af at have Olivia på 5 år og Peder på 4 år på besøg.

Peder og hvalp 11 Olivia med hvalp 8

Nye billeder i galleriet også :-)

Næsten halvvejs – 26-01-2010

Hvalpene er nu snart 4 1/2 uge gamle – så om godt og vel 4 1/2 uge flytter de hjemmefra – snøft! Tiden går alt for stærkt. Vil jo helst beholde dem alle, selvom jeg ved, de får gode hjem.

Vi har haft besøg af nogle af hvalpenes kommende ejere og venter flere besøg den kommende tid. Dejligt at vise guldklumperne frem. De er blevet sjove nu, leger, larmer, spiser og sover. Inden længe bliver det tid til at kigge udenfor i kulden, så lidt tøvejr og solskin ønsker vi os!

Tjek hvalpegalleriet for nye billeder.

Hvalp 1 beundrer sig selv i spejlet Hvalp 3 sover

3 uger gamle – 17-01-2010

Hvalpene er i dag 3 uger gamle, og der er kommet liv i hvalpegården. Lauras “svigerfamilie” har været på besøg i dag for at se de små. Der bliver nu åbnet for hvalpebesøg – onsdage og lørdage er reserveret til besøg fra hvalpenes kommende ejere – alle andre med behov for hvalpe-snuseri bliver passet ind, når der er plads i kalenderen :-)

De fylder nu så meget i kassen, at det er lige så svært at tælle dem, som det var på røntgenbillederne :-) Pigmenteringen kommer gradvist – sjovt at se næserne ændre sig fra pink til brune, og pletterne, der breder sig og vokser sammen – og fregner, der titter frem. Walther er stadig en god assistent, men er selvfølgelig kun sammen med hvalpene under opsyn.

Hvalpene er efterhånden blevet ret gode til at spise selv, og vi er også så småt begyndt på toilettræningen. Kom jo til at virke ret godt med vores adoptivkuld, så vi ser, om vi kan være heldige igen. Letter unægteligt noget på rengøringsbehovet, når de fortrinsvis bruger toilettet. Og så kan Laura og Walther få en velfortjent pause!

Der er også lagt et par nye billeder i galleriet.

Hvalp to sover tungt Fyld kassen :-)

Hvalp 6 hygger med Walther Assistenten Walther

Laura og Walther tager en pause Toilettræning

Lidt flere billeder – 14-01-2010

Der har ikke været så meget ledig tid på det seneste, så I har måttet vente på nye billeder. Men nu kommer der et par stykker – også i hvalpegalleriet.

Hvalpene er blevet store og fylder godt i landskabet nu. De har også fået øjne alle sammen.

Alle hvalpe har fået øjne Grovædere

I går fik de deres første “rigtige” måltid mad. De er blevet så store, at de er svære at mætte med erstatningsmælk + det Laura må amme, så nu var det tid til at lære at spise selv. Synes faktisk de klarer det rimelig godt. Om et par dage tror jeg, at de har helt styr på det. Her er et par billeder af første forsøg :-) Godt jeg har Laura og Walther til at hjælpe med rengøringen!

Første rigtige måltid mad Første rigtige måltid mad

Et skrækkeligt døgn – 04-01-2010

Bedst som det hele lige gik så godt, fik Laura i går mavedrejning og måtte indlægges på Karlslunde Dyrehospital til akut operation. Tror aldrig jeg har været så bange og grædt så meget i hele mit liv. Heldigvis er hun en sej pige, så hun har klaret operationen godt og er kommet hjem til frokost i dag. Er dyrlæge Margrethe evigt taknemmelig for at have reddet min prinsesse. Hun er selvfølgelig meget træt og meget tynd, så hun må ikke amme på “fuld tid” nu.

Så nu er der arbejdsdeling på. Hun ammer 4 stk. og jeg sondefodrer resten – og så går de på tur hos Laura. Det går heldigvis meget nemmere med sonden. Var ved at kaste håndklædet i ringen i nat, da jeg stod alene med 11 skrigende hvalpe, der ikke ville have flaske. Heldigvis havde jeg Walther til at sørge for soigneringen af hvalpene, så jeg kunne koncentrere mig om at fodre. Tror der er gået en fantastisk avlstæve tabt i den dreng. Han er bare så dygtig og forsigtig med de små – kun 7 måneder gammel. Er umådelig stolt af min lille dreng.

Vi får hænderne fulde de næste par uger, så der går nok lidt tid, før jeg får lagt nye billeder på, men de skal nok komme – om ikke andet, så når de små får øjne.
Nu vil Laura og jeg gå i seng – vi trænger sådan til at sove.

Nye billeder – 03-01-2010

Så er der lagt et par nye billeder i hvalpegalleriet. Tiden går stærkt – de små er en uge gamle i dag – og slet ikke så små mere.

Nyheder 2024

Nyheder 2023

Nyheder 2022

Nyheder 2021

Nyheder 2020

Nyheder 2019

Nyheder 2018

Nyheder 2017

Nyheder 2016

Nyheder 2015

Nyheder 2014

Nyheder 2013

Nyheder 2012

Nyheder 2011

Nyheder 2010

Nyheder 2009