Seneste nyt – 27-02-2010

At have 11 hvalpe i huset er ikke bare fuldtidsarbejde – det er døgnarbejde – i hvert fald, når man ønsker at gøre sit bedste for at skabe et godt fundament for deres fremtidige liv. Det har betydet, at jeg simpelthen ikke har haft tid til at opdatere hjemmesiden. Ved mange har tjekket for at se nye billeder – og nu kommer de så endelig – better late than never :-)

Siden sidst har vi lavet mange ting – desværre har vi ikke kunnet være så meget udendørs pga. vejret. Snemasserne har været så høje, at de små ville forsvinde helt i det. Det har også betydet, at jeg har måttet opgive at gå schweiss med dem, så det må vi gøre en anden gang.

Alle hvalpene har været med en tur i hundeskoven – på slap line… Tusind tak Tina og Clara for hjælpen! Jeg tvivler på, at jeg havde fået alle med hjem, hvis I ikke havde været med. Ingen bange hundehvalpe, der skulle hænge i mors “skørter”…

Skovtur i hundeskoven Anja og Wupti i skoven

Dalton på skovtur Thea i skoven

Skovtur i hundeskoven Wupti i skoven

Når det ikke er vejr til de vilde udendørsaktiviteter, må vi jo bare lege med vildt indendørs. Prægningen kan ikke vente på forår. Hvalpene har leget med fasanvinger, duer og hjorteben.

Hvalpene leger med due Hvalpene leger med due

Hvalpene leger med due Hvalpene leger med hjorteben

Hvalpene leger med hjorteben Hvalpene leger med hjorteben

Forleden benyttede vi os af, at Anja (hvalp 1) skal bo her i Birkerød – så vi tog på besøg hele banden. 11 hvalpe, Laura og Walther. Vi takker for gæstfriheden og frokosten. Den store have blev udforsket, selvom sneen var dyb, der blev spist guf og puttet i varmen fra brændeovnen. Walther ville gerne være blevet hos Jørgen, men jeg fik overtalt ham til at tage med hjem igen :-)

Anja på besøg hos Jørgen Hvalp 2 på besøg hos Jørgen

Vita på besøg hos Jørgen Selma på besøg hos Jørgen

Der er også nye billeder i hvalpegalleriet

« Tilbage