Et skrækkeligt døgn – 04-01-2010

Bedst som det hele lige gik så godt, fik Laura i går mavedrejning og måtte indlægges på Karlslunde Dyrehospital til akut operation. Tror aldrig jeg har været så bange og grædt så meget i hele mit liv. Heldigvis er hun en sej pige, så hun har klaret operationen godt og er kommet hjem til frokost i dag. Er dyrlæge Margrethe evigt taknemmelig for at have reddet min prinsesse. Hun er selvfølgelig meget træt og meget tynd, så hun må ikke amme på “fuld tid” nu.

Så nu er der arbejdsdeling på. Hun ammer 4 stk. og jeg sondefodrer resten – og så går de på tur hos Laura. Det går heldigvis meget nemmere med sonden. Var ved at kaste håndklædet i ringen i nat, da jeg stod alene med 11 skrigende hvalpe, der ikke ville have flaske. Heldigvis havde jeg Walther til at sørge for soigneringen af hvalpene, så jeg kunne koncentrere mig om at fodre. Tror der er gået en fantastisk avlstæve tabt i den dreng. Han er bare så dygtig og forsigtig med de små – kun 7 måneder gammel. Er umådelig stolt af min lille dreng.

Vi får hænderne fulde de næste par uger, så der går nok lidt tid, før jeg får lagt nye billeder på, men de skal nok komme – om ikke andet, så når de små får øjne.
Nu vil Laura og jeg gå i seng – vi trænger sådan til at sove.

« Tilbage