På besøg hos Polka – 22-04-2010

Under dagens besøg hos Per, Tulla og Polka fik jeg taget et par billeder fra vores gåtur på stranden. Vejret var med os, så hundene fejrede det med en tur i vandet. Især Laura var begejstret – hvis ikke for vandet, så for alle fuglene, der lå og svømmede rundt i det lave vand. Nu havde hun jo chancen for at jage dem uden at skulle svømme. Tror hun tilbragte mere tid i vandet end på land – og de tre “små” blev da også lokket med i bølgen blå.

Polka syntes vist først, at Laura, Walther og Thea legede lidt vildt (og det har hun helt ret i…), men efter kort tid tøede hun op og lærte hurtigt at lege med :-)

Walther fandt et “fuglelig” – kunne ligne en skarv, men den var svær at artsbestemme. Men han værnede meget om sit fund, mens Thea og Polka drønede stranden rundt efter ham for at få del i “byttet”. Heldigt for Walther, at han endnu kan løbe hurtigst :-)

Desværre flyver tiden jo afsted, når man er i godt selskab, så vi måtte hurtigt afsted igen, da min arbejdsdag endnu ikke var slut. Men vi vender frygteligt tilbage en anden dag. Thea var vist også lidt brugt, for vi nåede vist ikke ud indkørslen, før hun havde lagt sig til at sove.

Polka og Thea leger Alle fire i vandet på Polkas strand

Walther og Thea på Polkas strand Thea og Polka leger

Thea og Polka leger Thea og Polka efter Walther

« Tilbage