Thea 3 år – 27-12-2012

I dag fylder Thea og hendes 10 søskende 3 år. Stort tillykke til Anja, Paw, Marcus, Dalton, Thea, Balder, Vita, Fregne, Polka, Selma og Wupti.

Den 16. december holdt vi fødselsdags-/julegåtur i Geelskov med efterfølgende julehygge med gløgg og æbleskiver hos Jørgen og Anja. Tak Jørgen for endnu engang at lægge hus til den årlige fødselsdagssammenkomst.

Her er fællesfotoet fra gåturen. De andre billeder er desværre ikke blevet til noget. Vejret var gråt og tåget, men selskabet var fantastisk. Fra venstre ses Leon & Marcus, mig, Walther & Thea, Ole, Birte & Selma, Tulla, Per & Polka, Siv & Rumle (Eng. Springer Spaniel), Jørgen & Anja, Kristian, Jack & Fregne.

Tak alle sammen fordi I stadig gider mødes. Jeg glæder mig hvert år til denne dag.

Fødselsdagsholdet på skovtur

Broderet kennellogo – 09-12-2012

I går blev julegaven til mig selv færdig. Laila fra www.hundebroderi.dk har gjort et fantastisk stykke arbejde med at lave mit yndlingsfoto af Laura om til et broderi. Det er nu blevet broderet på 3 trøjer og hundenes dækkener. Endvidere har hun mestret at lave det i en lidt mere forenklet udgave, der kan broderes på halsbånd.

Her er et par billeder af resultatet. Et af trøjer, dækken og halsbånd og et af Thea iført sit dækken og det ene af sine nye halsbånd. Thea har altså ikke fået bank, inden billedet blev taget, hun er bare meget fokuseret på den godbid, jeg har lagt på gulvet udenfor billedet :-). Hun skal jo vente på sit “værsågod” :-)

Mit nye kennellogo
Thea med dækken og halsbånd

Vinterens første sne – 02-12-2012

I morges vågnede vi til en snedækket have. Det betyder, at golfbanen nu er “hundeland” :-). En god lang tur i sneen blev det til. Walther og Thea gav den fuld gas i den nyfaldne sne. Keisha var også med – men desværre blev der ingen billeder af hende, der kunne bruges.

Men her er lidt billeder af Walther og Thea i vinterstemning.

Walther og Thea leger i den nyfaldne sne Walther venter pænt på, at Thea bliver færdig med at spise pind
Walther  Walther og Thea giver den fuld gas i sneen
Sneleg Hvem kommer først?

Efterårshilsen fra Marcus – 02-11-2012

Leon har været sød at sende mig en serie dejlige billeder af Marcus (Take A Stand As You Like It Marcus) taget på familiens efterårsferie i det jyske. Størstedelen er i Marcus’ yndlingstempo – gassen i bund :-). Tak for billederne Leon.

Marcus gennem vandet i sit yndlingstempo - fuld turbo Marcus på farten
Og så var der fært Marcus på udkig

En smuk efterårsdag – 27-10-2012

Dagen i dag startede med smukt solskin og frost på havens sidste rose. Det smukke vejr blev brugt til nedsættelse af Lauras urne på hendes yndlings-solplads i sommerhuset. Jeg har stadig svært ved at fatte, at hun ikke er her mere. Savner hende hver eneste dag.

Bagefter blev det til en strandtur med de 3 andre. Keisha vil helst være på stranden – og Walther vil helst på diget, så vi måtte fordele sol og vind lige. Thea ville bare helst have lov at spæne ind i folks haver for at finde de fasaner, der “råbte” af hende. Så hun var lidt fornærmet over at blive begrænset i sine gøremål – det er sgu også hårdt med en “mor”, der bare ikke forstår sig på jagt ;-)

Lauras gravsted En rose med den første frost
Keisha i vandkanten Walther og Thea spæner på stranden
Thea har stand Thea, Walther og Keisha

Min elskede prinsesse Laura – 23-09-2012

Jeg har i dag måttet få dyrlægen til at udføre mit livs til dato hårdeste beslutning – at give min prinsesse Laura fred. Vi kæmpede en hård kamp mod kræften, men da hun nu fik mavesår også, kunne vi ikke gøre mere. Laura fik mavesmerter og ville ikke spise. Og medicinen hjalp hende desværre ikke.

Hendes skønne, dejlige og elskelige sjæl er nu på ferie i hundehimlen, hvor smerter og sygdom ikke findes.

Elskede Laura – jeg vil elske dig for evigt og savne dig til den dag, vi ses igen. Tak for alt du har givet mig.

Sommerferie – 24-08-2012

Vi har tilbragt ferien i sommerhus på Falster. Vi har slappet af og nydt det gode vejr – og ladet op til endnu et arbejdsår.

Thea og Laura slapper af i solen Walther snupper en lur i solen
Laura soler sig på sin yndlingsplads Thea og Walther har lånt solsengene
Thea nyder solen Keisha foretrækker en plads i skyggen

Apporteringstræning – 24-08-2012

Hele ferien er dog ikke gået med afslapning. Udover turen til Oslo med Laura, har vi trænet noget apportering. Det er mest Thea, der skal trænes i det – men da resten også gerne vil være med, så blev det til en del fællestræning. Så må alle 4 pænt sidde og vente på, at det bliver deres tur til at hente. Det i sig selv er en pænt stor udfordring :-)

Thea i fuld fart ud efter apporten Laura apporterer
Alle sidder pænt og venter på deres tur til at apportere Laura afleverer til hånd
Thea apporterer Walther i fuld fart retur med apporten
Walther i fuld fart ud til apporten Keisha apporterer
Thea afleverer apport Walther afleverer til hånd

NKK-udstilling Oslo 19/8-12 – 21-08-2012

Søndag den 19. august 2012 deltog Laura og jeg på NKK’s internationale udstilling i Oslo. Her fik Laura bedømmelsen excellent, 1.CHK, CK, 1.BTK, Cert, CACIB og BIR – og blev dermed ny Norsk-, Nordisk- og International Champion (U). Laura er den første GDH nogensinde med titlen Nordisk Champion.

Vi valgte at påbegynde den lange køretur hjem fremfor at deltage i gruppekonkurrencen i store ring.

DKCH, SECH, NOCH, NORDCH, INTCH, INTCH(U), NORDV11, Markpr. Laura

DKK-udstilling Ballerup 17/6-12 – 17-06-2012

Endnu en dag på udstilling i Ballerup er overstået. Thea fik excellent, 1.ÅK, CK, 2.BTK, Res. CACIB – i dag tog hun så revance og slog sin mor Laura, der fik excellent, 1.CHK, CK, 3.BTK.

DKK-udstilling Ballerup 16/6-12 – 16-06-2012

I dag deltog Laura og Thea på DKK’s internationale udstilling i Ballerup.

Thea fik excellent, 1.ÅK, CK, 2.BTK, Res. CACIB – slået af sin mor Laura, der fik excellent, 1.CHK, CK, 1.BTK, CACIB og BIR. Senere deltog Laura og jeg i store ring, hvor Laura blev. nr. 3 i gruppen.

Laura - BIG 3 - Ballerup udstilling

FJD-udstilling 10. juni 2012 – 10-06-2012

I dag løb FJD-udstillingen af stablen i Vissenbjerg på Fyn. Der blev bedømt 41 gamle danske hønsehunde. Vildt flot fremmøde – og vist nok 13 åben klasse tæver – fik ikke talt dem – og der var ændringer i forhold til kataloget pga. eftertilmelding – og vist en, der var røget i forkert klasse.

Jeg udstillede Thea, der fik Excellent, CK og 4V. Per var der også med Polka – Take A Stand Attitude Is Everything. De fik i dag Very Good – men med en okay kritik bl.a. indeholdende “dejligt temperament” – så kan man jo som opdrætter kun blive glad og tilfreds.

Walther 3 år – 21-05-2012

Walther 3 år

I dag fylder min kære Walther 3 år. Utroligt så hurtigt tiden går. Birkerødderne sender også et stort tillykke til bror Albert, bror Charlie og søster Alba.

Laura har kræft – 03-04-2012

I starten af marts måned fik Laura fjernet en knude på sin venstre has. Den var kommet meget hurtigt og blev straks fjernet. Det viste sig desværre at være en cutan mastcelletumor grad 2. Laura fik lavet scanninger og celleprøver af milt, lever, lymfeknuder samt blodprøve hos onkologerne på KULife. Undersøgelserne viste, at der ikke umiddelbart var spredning at se, men celleprøven fra lymfeknuden på baglåret var ikke helt entydig – og det blev derfor anbefalet, at denne blev fjernet.

Det blev den mandag i sidste uge, og i dag kom svaret på histologien. Der var desværre kræftceller i lymfeknuden :-(.

P.t. er Laura frisk og glad – helt som altid – og jeg håber bare, at hun kan blive ved med at være sådan lang tid endnu.

Da Laura har haft hvalpe, har jeg naturligvis forhørt mig om evt. arvelighed. Det svar jeg har fået er, at der ikke findes beviser for, at denne type kræft skulle være arvelig. Det er desværre en helt alm. kræfttype, som rigtig mange hunde af alle racer og blandinger får.

Holli har født – 05-02-2012

I går så Holli og Charlies hvalpe dagens lys – på deres “adoptiv-farmors” fødselsdag :-)

Der ligger nu 8 hvalpe i hvalpekassen. 2 tæver og 6 hanner. Begge tæver og tre af hannerne er reserveret, men der er endnu 3 hanhvalpe til salg.

Hollis hvalpe Hollis hvalpe

Laura 7 år – 04-02-2012

Laura 7 år

I dag fylder husets dronningemoder Laura 7 år. Hun har tilbragt størstedelen af dagen med at lave absolut ingenting! Det er sgu for koldt derude! Dog måtte hun tage en spæner på golfbanen i morgenkulden. Til aften har hun guffet kalkunhalse og nu sover hun så igen.

Keisha 12 år – 30-01-2012

Keisha 12 år

I dag fylder min skønne gamle Keisha 12 år. Dagen er fejret med dejlige gåture i det fantastiske solskinsvejr – og til aften et dejligt kødben.

5-klub udstilling – Jægerspris – 29-01-2012

I dag løb 5-klub udstillingen i Jægerspris af stablen. I år havde jeg fået æren af at fremvise Polka (Take A Stand Attitude Is Everything) på hendes første udstilling. Jeg er stolt over, at hun klarede det så flot – både i og udenfor ringen. Resultatet blev Excellent, CK, 1.ÅKL, 2.BTK – kun slået af “gamle” rutinerede Tilde, der stillede i brugsklasse. Desværre er lysforholdene så dårlige i den hal, at jeg ikke har nogen brugbare billeder fra i dag :-(. Jeg vil prøve at få taget et par stykker af Polka en anden dag.

Charlie’s første kuld – 18-01-2012

Charlie skal være far for første gang i starten af februar. Det bliver bare så spændende. Charlie’s første kærlighed er Charletan’s Daisy (Holli). Er du interesseret i at vide mere om dette kuld, så kig under aktuelle hvalpe

Nyheder 2024

Nyheder 2023

Nyheder 2022

Nyheder 2021

Nyheder 2020

Nyheder 2019

Nyheder 2018

Nyheder 2017

Nyheder 2016

Nyheder 2015

Nyheder 2014

Nyheder 2013

Nyheder 2012

Nyheder 2011

Nyheder 2010

Nyheder 2009