Pigerne og jeg

Take A Stand

I 2007 erhvervede jeg kennelmærket Take A Stand. Efter mange overvejelser og gode forslag fra venner faldt valget på dette, som udtryk for, at jeg har taget stilling til, hvordan jeg ønsker at leve med mine hunde, hvad de kan/skal bruges til og i hvilket omfang – og jeg forventer, at du også tager stilling til det, hvis du ønsker at købe hvalp fra mig. Ikke at vores ønsker behøver at være de samme, men jeg ønsker, at køb af hvalp fra mig skal være godt gennemtænkt.

2005 var året hvor jeg fik lov at købe Laura – min første gamle danske hønsehund. Hun har levet fuldt og helt op til de forventninger, jeg havde til hende – og mere til – jeg er Bente og Finn dybt taknemmelig for min skønne prinsesse. Laura blev “grundlæggeren” af Take A Stand med sit hvalpekuld i december 2009.

I januar 2008 deltog jeg på DKK’s opdrætteruddannelse for at være så godt som muligt rustet til opgaven som opdrætter. En opgave som jeg tager meget seriøst.

Jeg bor i Birkerød, Nordsjælland, hvor jeg også arbejder. Jeg er så heldig at kunne leve af min interesse – hunde. Er selvstændig med arbejdsområder som hundemassage, ledmanipulation, adfærdsbehandling og træning. Ønsker du at vide mere om dette og mine uddannelser på området, så kig på www.thetouch.dk.

Med baggrund i mine uddannelser og erfaring håber jeg at være i stand til at udvælge den helt rigtige hvalp til dig. Jeg stiller krav til mine hvalpekøbere og forventer, at de stiller krav til mig.

DKK-logo