Thea 4 år – 27-12-2013

Thea spiser fødselsdagskødben

I dag fylder Thea og resten af A-kuldet 4 år. I dagens anledning har man lov at spise vildsvineribben i sofaen :-)

Stort tillykke med fødselsdagen til resten af kuldet – Anja, Paw, Marcus, Dalton, Balder, Vita, Fregne, Polka, Selma og Wupti.

Årets fødselsdagsgåtur – 21-12-2013

Efterhånden er det blevet en tradition, at A-kuldet mødes til fødselsdagsgåtur en dag i december. En dejlig skovtur og efterfølgende hygge med gløgg og æbleskiver. I år deltog Anja, Marcus, Fregne, Polka, Wupti og selvfølgelig Thea. Desuden havde vi selskab af Fregnes “bror” Jack og Wuptis “søster” Nuggi + de to små sorte cocker-slyngler Wilma og Ellen.

Vejret er desværre sjældent med os, så fantastiske billeder fra dagen blev det heller ikke til denne gang. Men der blev da et par stykker, som i mangel af bedre kan bruges.

Tak for en dejlig dag til mine fantastiske hvalpekøbere. Glæder mig hvert år til denne dag. Tænk mine små pletter snart bliver 4 år.

Marcus og Wupti Jack, Thea, Marcus, Nuggi, Wupti, Fregne og Ellen
Jørgen uddeler flæskesvær til Polka, Thea og Anja Polka, Nuggi, Fregne, Marcus og Wupti
Fine Anja Anja og Polka lægger planer

DKK-udstilling Ballerup 21/9-13 – 21-09-2013

Jeg har i dag haft fornøjelsen af at fremvise Fregne – Take A Stand Attractive Snowflake – på hendes første udstilling. Hun klarede det super fint og fik bedømmelsen Excellent, 1. vinder. Desværre fik hun ikke CK i dag, da dommeren syntes, at hun var en smule for godt i stand i dag.

Fregne opfylder nu alle klubbens avlskrav, så måske kan der også komme et kuld hvalpe fra hende i løbet af 2014.

Fregne på udstilling Fregne får set tænder

FJD-udstilling Vissenbjerg 9/6-13 – 14-06-2013

For meget kort tid siden fik jeg den triste meddelelse, at der var kommet allergi i Dalton’s familie, og at han derfor skulle have et nyt hjem. Meget trist for en familie, der gennem tiden har haft flere GDH’er foruden en del andre hunde. Til alles held lykkedes det at finde et nyt super hjem til ham hos Helle og Christian Klestrup, der for ikke så længe siden mistede deres GDH Theibelgaard’s Oscar.

I søndags deltog Helle og Dalton – Take A Stand All About Ambitions – på deres første udstilling i Vissenbjerg blandt 40 andre GDH’er. Jeg har ikke set Dalton, siden han blev HD-fotograferet 18 mdr. gammel, så det var en rigtig stor glæde at få disse billeder af ham. Og ja han kunne godt have brugt et par cm. mere på forbenene, men type og benstammer har han – foruden sin mors fantastiske forbryst. Mest af alt glæder det mig dog at se, at Dalton er helt tryg i sin nye “mors” selskab. Dalton fik på dagen præmieringen Good og mangler nu kun en jagtlig prøve eller en jagtlig vurdering for at være klar til klubbens hanhundeliste.

Tak Helle og Christian for at give min lille dreng et nyt fantastisk hjem. Og stor tak til Jesper I. Pedersen for uvurderlig hjælp i denne forbindelse.

Dalton på udstilling Dalton på udstilling

Walther 4 år – 21-05-2013

Min kære Walther fylder i dag 4 år. Stort tillykke også til brødrene Charlie og Albert – og søster Alba.

Walther 4 år Walther på stranden

DKK-udstilling Svendborg 18/5-13 – 18-05-2013

Jeg har i dag modtaget den glædelige nyhed, at Wupti – Take A Stand All Of A Sudden – har været på sit livs første udstilling i Svendborg og fået bedømmelsen Exc ÅK, 1V, CK, 1.BHK og Bedst i Racen. Stort tillykke til Wupti’s ejer Iben med dagens fantastiske resultat.

Wupti mangler nu kun en jagtlig prøve eller jagtlig vurdering for at opfylde kravene for optagelse på klubbens hanhundeliste.

Wuptiudstilling2 Wupti udstilling
Wupti på udstilling Wuptibir2

Årets første strandtur – 12-05-2013

I forbindelse med afholdelsen af min fars 70-års fødselsdag den 11/5 indtog vi stranden for første gang i år. Walthers strand – eller det synes han i hvert fald. Han elsker det sted – mest af alt diget, hvor man kan være heldig at støde på en fasan i ny og næ. Vi mødte ingen på denne tur – men vi hørte dog en på marken ved siden af – billedet hvor Walther og Thea stivner og lytter.

Wilma så havet for første gang – og Thea har taget opgaven med at lære Wilma, at vand er et suverænt element. Wilma vil dog gerne have nogle længere ben. Det er lidt besværligt at følge med, når hun skal svømme der, hvor Thea stadig kan bunde :-)

Thea og Wilma i vandet Wilma eller Lochness?
Wilma på stranden Thea og Walther ude på ballade
Walther i fuld fart på stranden En meget våd Wilma
Thea og Wilma i vandet Var det en fasan, vi hørte?

DKK-udstilling Roskilde 4/5-13 – 04-05-2013

Marcus på udstilling

Jeg har i dag haft fornøjelsen af at vise Marcus (Take A Stand As You Like It Marcus) på udstilling. Det var første gang, Marcus var på udstilling – og det taget i betragtning klarede han det hæderligt, selvom han vist ikke helt forstod, hvad det pjat skulle til for :-). Marcus fik i dag præmieringen Very Good og opfylder nu klubbens krav for optagelse på hanhundelisten.

Endnu en stjerne på himlen – 16-04-2013

Keisha den 14. april 2013

Så kom dagen, hvor jeg skal skrive endnu en trist nyhedsopdatering. Min bedste ven og soulmate gennem 13 år er taget i hundehimlen. Keisha fik i dag en hjerneblødning, så egentlig tog hun selv den hårde beslutning. Typisk Keisha at forlade jorden med et brag. Hun har altid levet med 100 km. i timen – og på samme måde sagde hun på gensyn.

Hun har været min bedste ven i så mange år, at jeg slet ikke kan huske, hvordan livet uden hende var. Hun efterlader et kæmpe tomrum – ikke bare hos mig – men også hos de andre hunde. Vores faste støtte og matriark er her ikke mere – nu må vi lære at stå på egne ben.

Søde Keisha-pige – hils min prinsesse Laura på regnbuebroen – vi ses igen en dag.

Nyt familiemedlem – 02-04-2013

Skærtorsdag hentede jeg husets nye hvalp hjem. En lille sort cocker spaniel fra Kennel Hunterfull. Wilma hedder hun. Til dato mit største impulskøb :-)

Wilma var solgt til en svensk opdrætter, men da denne af personlige årsager måtte melde fra, var muligheden der for, at hun kunne blive min. Jeg havde ingen planer om at skulle have cocker spaniel – det er jo min søsters race – men da jeg lørdagen før påske var på besøg for at rette kuldet, før de skulle hjemmefra, var hun der bare. Så på 9 sovende sorte hvalpe – og vidste bare, at hende måtte jeg have. Prøvede at tale mig selv til fornuft de kommende dage – mange gode argumenter for at lade være – men der var bare ikke noget at gøre. Jeg måtte have hende. Beslutningen blev taget onsdag aften – og torsdag eftermiddag blev hun hentet hjem.

Indtil videre har hun været cool med alt, hvad jeg har budt hende. Flytte ind med 3 store hunde, familiebesøg på Falster, pasning sammen med de andre hos Theis (da jeg for længe siden havde planlagt teaterbesøg) osv. Kan virkelig mærke, at hun er fra en opdrætter, der gør et rigtig godt stykke arbejde med sine hvalpe. Tak Flemming og Dorte for min lille sorte prinsesse.

De tre “gamle” har også klaret det ok. Først var de noget skeptiske overfor det lille dyr, jeg havde slæbt med hjem – og da min søster Ulla tog hjem, lignede de nærmest nogle, der mente, at hun vist havde glemt at tage noget med sig :-D. Keisha er jo den gamle matriark, der sørger for, at der er orden på tingene og højlydt meddeler, hvis hun ikke overholder etiketten. Walther tøede op som den første og i dag har Thea leget rigtigt med hende for første gang.

Her er et par billeder af Wilma – og de andre fra formiddagens luftetur.

Wilma med sit første stykke tørrede andekød Wilma laver "kongens efterfølger" på Walther
Hele flokken på formiddagsturen Wilmas første barf-måltid

Keisha 13 år – 30-01-2013

I dag fylder min gamle Keisha 13 år. En sådan festdag kræver selvfølgelig en ordentlig kage – især når man er så madglad som Keisha. Hun blev meget glad for kagen – men måske en anelse fornærmet over at skulle dele med de andre :-)

Keisha 13 år Fødselsdagslagkage

Nyheder 2024

Nyheder 2023

Nyheder 2022

Nyheder 2021

Nyheder 2020

Nyheder 2019

Nyheder 2018

Nyheder 2017

Nyheder 2016

Nyheder 2015

Nyheder 2014

Nyheder 2013

Nyheder 2012

Nyheder 2011

Nyheder 2010

Nyheder 2009