A-kuldets 2 års fødselsdag – 27-12-2011

I dag blev hvalpene 2 år. I dagens anledning havde jeg inviteret til fødselsdagsgåtur – og Jørgen havde tilbudt at lægge hus til lidt hygge med gløgg og æbleskiver bagefter.

En rigtig dejlig dag, hvor Anja, Marcus, Polka, Fregne og Wupti med familie gjorde os selskab. Tak alle sammen for en hyggelig dag. Desværre må jeg endnu engang erkende, at jeg taler for meget og tager for få billeder – og langt de fleste af dem, jeg har fået taget, er mere end bare alm. uskarpe… måske skulle vi alligevel indføre de fartstriber i stedet for pletter!

Fødselsdagsskovtur Fødselsdagsskovtur

Fødselsdagsskovtur Fødselsdagsskovtur

Stockholm Hundmässa 11/12-2011 – 15-12-2011

Søndag den 11/12-2011 deltog Laura og jeg på SKK’s Nordisk Vinder udstilling i Stockholm. Vores første udstilling udenfor Danmark. En lang køretur, men resultatet var bestemt værd at køre efter.

Laura fik bedømmelsen excellent, CK, Cert, 1.CHK, 1.BTK, CACIB og BIR og dermed titlerne Svensk Champion, International Champion og Nordisk Vinder 2011. Nu skal alt papirarbejdet så lige laves, så diplomerne kan komme i hus.

Stockholm Hundmässa Stockholm Hundmässa

DKK-udstilling Herning 2011 – 08-11-2011

Søndag den 6. november 2011 deltog jeg med Laura og Thea på DKK’s internationale udstilling i Herning. Thea fik VG. Laura fik Exc, CK, 1.CHK, res. CACIB, 2. BTK. Her er et par billeder fra dagen – desværre ikke fra den bedste vinkel, men opsætningen af ringen gav ikke mulighed for en bedre fotovinkel.

Thea på Herning udstilling Laura på Herning udstilling
Laura på Herning udstilling Thea på Herning udstilling

FJD’s markprøver 10. og 11. september 2011 – 11-09-2011

Så er efterårsmarkprøvesæsonen slut for os for denne gang. I går deltog vi på FJD’s prøve i Haslev, hvor Laura fik en 3. præmie. I dag var vi på FJD’s vestsjællandske prøve, hvor det desværre ikke lykkedes os at få succes med fuglene – til gengæld viste hun respekt for harer! Store sager når man tænker på, hvor mange år Laura har øvet sig i at følge dem ud af anvist terræn…. Så måske bliver hun ikke helt sendt på markprøvepension endnu. Ser hvad formen og energien siger til foråret.

DJ’s markprøve i Ringsted 4/9-11 – 06-09-2011

På Danmarks Jægerforbunds efterårsmarkprøve i Ringsted den 4/9-11 lykkedes det for Laura og jeg at få den 1. præmie i åben klasse, der samtidig gør hende til Dansk Eksteriør Champion (DKCH).

Jeg skylder verdens største tak til Anja og Jesper for al jeres hjælp med træningen af Laura både i foråret og her i efteråret.

Billedet med agerhønen er fra en af træningsgangene her i efteråret.

Laura rejser agerhøne Laura markprøve Ringsted 4/9-11

HD-resultater for A-kuldet – 06-07-2011

Har nu fået hd-fotograferet 9 af hvalpene fra A-kuldet. Mangler Vita, der bor i Holland og derfor må fotograferes der – og Paw, der bor i Nordjylland, men Paw’s ejer er desværre syg i øjeblikket, så det resultat må vente lidt endnu.

De 9 resultater er som følgende (i fødselsrækkefølge):

Take A Stand All Christmas Spirit – Anja – D/C
Take A Stand As You Like It Marcus – Marcus – B/B
Take A Stand All About Ambitions – Dalton – B/C
Take A Stand Against All Odds – Thea – B/B
Take A Stand All About Appearance – Balder – A/A
Take A Stand Attractive Snowflake – Fregne – A/A
Take A Stand Attitude Is Everything – Polka – A/B
Take A Stand A Winters Tale – Selma – A/B
Take A Stand All Of A Sudden – Wupti – B/B

Walther blev omfotograferet samtidig og har fået status D/D igen – men der er desværre sket synlige forandringer af hans lårben på det halve år :-(. Håber bare jeg kan holde ham smertefri i mange år. P.t. ser han i hvert fald ikke ud til at være plaget af det.

KBHV-udstilling i Valby – 28-06-2011

Lørdag den 18. juni deltog Thea og jeg på DKK’s internationale udstilling i Valby. Thea fik Excellent, CK, 1.MK, Res. CACIB og 2.BTK. Stort tillykke til Niels og Jenny med Charletan’s Diktat´s BIR og Københavnsvindertitel og til Marianne og Tycho med Vogd’s Amanda´s BIM og Københavnsvindertitel.

Har desværre ingen billeder fra dagen, da vi var blevet flyttet til en af selskabshunderingene inde i hallen – og der var opstillet trimmeborde i tre rækker rundt om ringen. Men der var da et lille ledigt mikrohjørne, hvor vi kunne komme ind i ringen med vores hunde, der vist var glade for, at de ikke lige skulle klippes og have en tur med glattejernet, inden de kom på.

FJD-udstilling 29. maj 2011 – 08-06-2011

Søndag den 29. maj 2011 løb årets største jagtudstilling arrangeret af FJD af stablen i Vissenbjerg på Fyn. Jeg havde ikke tilmeldt nogen hunde, men Ole og Birte havde tilmeldt Selma (Take A Stand A Winters Tale), så det skulle jeg selvfølgelig over og se. Det var ikke lige planlagt, at jeg skulle handle hende i ringen, men sådan blev det. Og jeg må sige, at jeg er pænt stolt af min “lille” pige. Hun har ikke set mig siden august, er aldrig blevet udstillet før eller sågar haft udstillingsline på – og alligevel tog hun det hele i stiv pote – selv målepinden kunne ikke bringe hende ud af fatning.

Der deltog 19 gdh’er på udstillingen – vist det største antal gdh’er i FJD-udstillingens histore, fik jeg fortalt. Rigtig dejligt at se så mange pletter på en udstilling :-)

Og det gør mig selvfølgelig ikke mindre stolt, at Selma fik Excellent, CK, 1.ÅK og BIM – kun slået af Vogd’s Vaks – stort tillykke til Bente og Vaks med endnu en BIR til rækken. Og tak til Ole og Birte for at låne mig jeres prinsesse i ringen – og ikke mindst for at have gjort et fantastisk arbejde med at socialisere og miljøtræne Selma.

Selma bliver BIM på FJD-udstillingen Selma bliver BIM på FJD-udstillingen

HD-resultater – 08-06-2011

Så er hele Walthers kuld blevet hd-fotograferet og de sidst to resultater er kommet. Meget interessant at to forældre med B-hofter kan give 5 hvalpe med hver sin status.

Resultaterne er blevet som følger:

Charlie A/A
Alba: B/B
Albert: B/C
Walther: D/D
Rosa (Debbie): D/E

Walther bliver dog omfotograferet sammen med hele Theas kuld. Håber resultatet bliver bedre denne gang.

Walther 2 år – 22-05-2011

Walther apporterer

I dag fylder Walther 2 år (Ok – fik opdateret 1 minut for sent – Walther har fødselsdag den 21/5). Stort tillykke også til Charlie, Albert og Alba. Det er dejligt at vide, at de alle har det godt – men også rigtig trist at tænke på, at Debbie ikke kom til at opleve sin 2 års fødselsdag :-(. Har lige fået af vide af Dorthe, at Albert er blevet hd-fotograferet, så nu krydser jeg alt for, at hans hoftestatus bliver god.

Walther har tilbragt dagen med et par skovture med flokken, og så har han trænet sine første to wiedergange – vi skal jo igang med at træne til den 20 timers schweissprøve. Har ikke lige nogen billeder fra i dag, men her er et nyere et af en stolt Walther, der apporterer en kanindummy :-)

DKK-udstilling Hillerød 2011 – 21-05-2011

Den 8. maj 2011 udstillede jeg Charlie (Walthers bror) for første gang. Desuden havde jeg også tilmeldt Thea, der kun har været udstillet en enkelt gang i hvalpeklasse.

Thea klarede postyret rigtig flot og Charlie “overlevede” :-). Han syntes, at udstilling var noget opreklameret pjat, men han tog det nu rigtig pænt og fik da også noteret “godt temperament” i sin kritik.

Resultatmæssigt fik Charlie Excellent, CK, Cacib og BIM. Thea fik Excellent, CK, Cacib og BIR. I store ring blev vi shortlistet, men vi havde en rigtig god dag i godt selskab. Dejligt med familie og venner, der gider underholde og hjælpe med at slæbe alle mine pakkenelliker. Særlig tak til min søster, der handlede Charlie i BIR/BIM konkurrencen og til Kenneth for at tage en masse billeder.

Thea på Hillerødudstilling Charlie på Hillerødudstilling

Thea på Hillerødudstilling Charlie på Hillerødudstilling

Thea på Hillerødudstilling Charlie og Thea på Hillerødudstilling

Vita (Take A Stand Amazing Freckles) – 21-05-2011

Så har jeg fået lidt nye fotos og historier fra lille prinsesse Vita af Holland. Utroligt nok er der nærmest snart flere aktiviteter for gdh’er i Holland end der er i Danmark! Vera er Hollands gdh-ildsjæl, der samler Hollands gdh’er til gåture, hygge og træning. Derfor er der også et par billeder af Vita, der går kaninslæb. Tak for alle dejlige billedet og historier – det er så skønt at høre nyt fra jer alle.

Valerie og Vita Vita arbejder

Vita går slæb Vita

Påskeskovtur – 21-05-2011

Påskegåtur

Langfredag lykkedes det at samle tre af Theas søskende til en skovtur. Mit kamera var desværre løbet tør for strøm – typisk mig – men Per var sød at tage et “familiefoto” efter turen.

Tak til Per og Tulla med Polka, Leon med Marcus og Iben med Wupti (og Wupti’s nye lillesøster Nuggi – Charletan’s Fnuggi) for en dejlig tur i skoven. Kristian og Susanne skulle også have været der med Fregne, men de tog desværre fejl af dagene. Håber at se dem en anden gang.

5-klub schweissprøve – 10-04-2011

Walther prøvens bedste hund

Walther og Thea har i dag deltaget på 5-klubbens schweissprøve i Vordingborg. Det lykkedes, at få Thea igennem til en 2. præmie. Walther gik til gengæld rigtig godt. Han fik 1. præmie som den eneste gamle danske hønsehund (ud af 6), og blev dermed prøvens bedste GDH. Da han også var den eneste hund blandt 5-klub racerne, der fik 1. præmie, blev han også prøvens bedste hund.

Theis var også oppe med Charlie, der fik en 2. præmie. Alle tre hunde var oppe på 400 m/3 timer.

Jagt og træning – 11-03-2011

En dejlig jagtsæson er slut. Laura, Walther, Thea og jeg siger mange tak til alle jer, der inviterede os til at deltage på jeres jagter. Selvom vejret til tider udgjorde en udfordring, er vi glade for, at vi måtte deltage.

Forårets prøvesæson nærmer sig, og vi er startet på både schweisstræning og markprøvetræning. Senest var det klubbens markprøvetræning, hvor Charlotte var sød at tage et par billeder af mine tøser. Tak for det. Det skal blive spændende at se, om træningen giver resultater i marts/april, eller om vi blot får en stak nuller…

Laura har stand Thea og Laura til marktræning

Albert – 09-03-2011

Så har jeg også fået et par nye billeder af Walthers bror Albert. Albert mangler hd-foto og jagtlig vurdering for at være klar til avl. Jeg krydser fingre for mit lille hjertebarn.

Albert Albert

Laura 6 år – 04-02-2011

Så blev det Lauras tur til at holde fødselsdag. Hele 6 år er hun allerede blevet. Hendes 5-års fødselsdag “druknede” i hvalpe, men i dag har der været tid til at gå en dejlig lang eftermiddagstur. Laura skal selvfølgelig også have lidt nye billeder på hjemmesiden – tre nye og et babybillede :-)

Laura i sne Laura 6 år
Baby Laura Laura 6 år

Keisha 11 år – 30-01-2011

I dag fylder min kære gamle Keisha-pige 11 år. Still going strong. Jeg håber meget, at hun bliver hos mig længe endnu. Hun er en ener – min soulmate. I anledningen af hendes fødselsdag kommer her en lille serie nye billeder af hende.

Keisha 11 år på golfbanetur Keisha 11 år med golfkugle
Keisha 11 år med jord i hele hovedet Keisha 11 år med sjove ører
Keisha 11 år på jagt efter mus Keisha 11 år spiser pind

Fødselsdagsbørnene – 09-01-2011

I anledningen af “børnenes” fødselsdag har jeg ønsket mig nye/nyere billeder af dem. Jeg har fået nogle stykker, og jeg håber, at der kommer flere til i den kommende tid. Tak for alle dem, jeg har modtaget. Det er så dejligt at høre nyt.

Anja

Et par dejlige billeder af Anja og Jørgen fra en af sæsonens jagter.

Anja Anja

Marcus

Skønne Vinterbilleder af Marcus

Marcus Marcus
Marcus Marcus

Thea

Og jeg må vist hellere tilføje et par nye billeder af Thea også :-) De er lagt i den rækkefølge, de blev født i.

Thea kan flyve Thea januar 2011
Thea i fuld fart Thea spiser pind

Vita

Lidt blandede billeder af Vita. Et par fra hendes første schweisstræning, der efter sigende skulle være gået godt. Og et fra udstillingen i Amsterdam. Vita var ikke tilmeldt udstillingen, men den lille gruppe af hollandske gdh-ejere havde stand på udstillingen, og de gjorde fin reklame for racen. Jeg har fået af vide, at Vita var meget imødekommende og nød al opmærksomheden. Jeg er stolt af, at hun klarede alt det postyr så fint.

Vita Vita
Vita Vita

Fregne

Et enkelt billede af Fregne i stand. Og hun er vist en værre jagthund, så det var nok klogt at holde linen på :-) – og så et af en yngre Fregne, der som alle gdh’er elsker at ligge i solstrålen.

Fregne Fregne

Polka

Polkapigen på hendes dejlige strand. Ved godt man ikke kan se så meget af hende på det ene billede – men stemningen er til gengæld i den grad til stede.

Polka Polka

Selma

Og fire dejlige billeder af Selma. Især det i solsengen fik smilet frem – som mor så datter :-) Laura stjæler også solsengen, så snart hun har chancen.

Selma Selma
Selma Selma

Wupti

Og sidst men ikke mindst – faktisk størst :-) – Wupti fanget i en stille stund, hvor han lader op til endnu en tur ved stranden eller på marken. Og så i fuld fart gennem vandet.

Wupti Wupti

“The A-team” 1 år gamle – 09-01-2011

Den 27. december 2010 blev Lauras hvalpe 1 år gamle. Deltagerne til vores fødselsdagsgåtur blev reduceret til “den hårde kerne” bestående af Anja og Polka – de øvrige tilmeldte måtte opgive at komme frem pga. vejret.

Men vi havde en hyggelig gåtur – og så må vi bare ses med de andre, når vejret bliver bedre. Fødselsdagsgaverne måtte sendes med posten – med forsinkelse, da de blev ramt af både restordre på materialer og julepost. Men dem, jeg har hørt fra, har dog været glade for gaven trods forsinkelsen. Gaven bestod traditionen tro af et nomehalsbånd med navnebroderi. Det er et rigtig godt halsbånd, der mindsker risici for nakkeskader – og flere havde ytret ønske om at blive ejere af sådan et, når hvalpene blev store nok til at kunne passe det.

Halsbånd Baren er fyldt

Nyheder 2024

Nyheder 2023

Nyheder 2022

Nyheder 2021

Nyheder 2020

Nyheder 2019

Nyheder 2018

Nyheder 2017

Nyheder 2016

Nyheder 2015

Nyheder 2014

Nyheder 2013

Nyheder 2012

Nyheder 2011

Nyheder 2010

Nyheder 2009