Sonjas HD-resultat – 27-12-2016

Så kom resultatet på Sonjas HD-billeder. Fine A-hofter blev det til. Jeg var selv med til at tage billederne, så jeg havde ventet dette resultat – men helt ro i maven kommer der jo først, når jeg har resultatet på papir :-)

Thea 7 år – 27-12-2016

Thea som baby

I dag fylder Thea og resten af A-kuldet 7 år.

Stort tillykke til Anja, Paw, Anton (Dalton), Balder, Fregne, Polka og Selma – og en særlig tanke til Vita, Wupti og Marcus, der må fejre dagen i hundehimlen med mor Laura.

Siden sidst… – 25-12-2016

Siden sidste opdatering har Wilma og Thea været en del på jagt. Til deres store ærgelse har de kun to jagter tilbage i kalenderen for denne sæson. Og så venter de utålmodigt på, at det bliver efterår igen. Her et billede af to utålmodige piger, der venter på at få lov at drive – og et billede af en af vinterens parader.

Parade Thea og Wilma på jagt

Mindre hyggeligt er det, at vi også har besøgt dyrlægerne lidt flittigt her i efteråret/vinteren. I starten af november blev Sonja ramt af kennelhoste – og tog de andre tre med i faldet. Har ellers været forskånet for det siden 2001 – så før eller siden måtte det jo ske. Langt værre var det, at Thea med kennelhoste den 13/11 blev ramt af en miltdrejning. Milten kan dreje om sin egen akse. Den lukker derefter kun blod ind – ikke blod ud – og hvis hunden ikke bliver opereret i tide – ja så sprænger milten. Thea blev indlagt på KBH Dyrehospital – og opereret. Hun er igen så frisk som før og tilbage på jagterne.

Den 16/12 blev Sonja HD-fotograferet – jeg venter stadig på, at bedømmerne kommer tilbage fra juleferie, så resultatet har jeg ikke endnu. Samtidig blev der opdaget en tandskade på Sonjas ene hjørnetand i overmunden. Derefter fulgte akuttid hos Tanddyreklinikken den følgende tirsdag. Det var umiddelbart værre, end man lige kunne se udefra. Hele munden blev røntgenfotograferet – og her blev det tydeligt, at nerven i hjørnetanden var død. Mulighederne var nu fjernelse af hjørnetanden eller rodbehandling + reparation. Da jeg synes, at det er en ret vigtig tand, valgte jeg den sidste mulighed.

Herunder ses et billede af skaden set udefra inden behandlingen. Og røntgenbillede af tanden efter rodbehandling og reparation. Nu skal tandkødet (der måtte løftes for at lave skaden) bare hele igen, så skulle alt gerne være okay igen.

Røntgen af den rodbehandlede tand Sonja tandskade

Den 18/12 holdt jeg “fødselsdagsgåtur” for Theas kuld. Udover Thea deltog Polka, Fregne og Anja. Vi går altid en skovtur med hundene og slutter af med gløgg og æbleskiver til de tobenede.

Året 2016 blev så desværre også året, hvor vi mistede 3 af Theas søskende. Søster Vita til en mavedrejning, bror Wupti til “noget i hjernen” – muligvis en hjernetumor, men der er ikke stillet en endelig diagnose. Bror Marcus har vi mistet til lungecancer :-( – Alle 3 har vi mistet alt alt for tidligt. Det er så uendelig trist. Selvom de i mange år ikke har været mine på papiret, vil de altid være det i hjertet.

Sonja 1 år – 15-07-2016

I dag er det et år siden min dejlige Sonja kom til verden. Tak Susanne og Kristian for at give mig muligheden for at få et Laura-barnebarn.

Sonja stå billede - 1 år gammel

Sommerferie 2016 – 14-07-2016

Så er vores sommerferie ved at være slut. Vi har nydt at slappe af, være på stranden og småtræne lidt i haven. Her følger lidt stemningsbilleder.

Thea apporterer dummy sommeren 2016 Sonja på stranden sommeren 16
Thea vandapporterer sommeren 16 Sonja hjælper Wilma med at vandapportere
Wilma apporterer dummy Wilma vandapporterer
Thea og Sonja i fuld fart på stranden Walther på stranden sommeren 16
GDH-ræs i haven GDH-ræs i haven
Hele sommerferieholdet 2016 Ellen vandapporterer

Walther 7 år – 27-05-2016

Walther 7 år

I lørdags fyldte min elskede Walther 7 år. Hans fødselsdag blev ikke glemt – tiden var bare ikke lige til at nå hjemmesideopdatering også.

Han ville helt sikkert helst have gået spor på dagen, men da Sonja og jeg var på apporteringskursus hele weekenden, måtte det udsættes til en anden dag. Tror jeg blev tilgivet, da han fik sit store rådyr-kødben :-)

5-klub schweissprøve – 07-05-2016

Sonja har i dag deltaget i sin første schweissprøve. Hun opnåede første præmie på 400 meter/3 timer – og fik desuden pokalen for prøvens bedste hund.

Er stolt af min lille pige på kun 9 mdr. :-)

Bedømmelsesskema schweissprøve Sonja på schweissprøve

Wilma 3 år – 31-01-2016

Baby-Wilma med sin første due

Min skønne lille frække sorte slyngel Wilma fylder 3 år i dag. Hun har fejret dagen med træning i kaningård hos Anja Ylönen (www.hunterslimited.dk). Træningen gik super godt. Det var 2. gang, Wilma var i kaningården – og denne gang sluttede træningen uden “sikkerhedsline”. Top sej var hun min lille mus.

Desværre var vejret ikke til at medbringe kameraet, så det bliver et genkig med baby-Wilma :-)

Tur i sneen – 17-01-2016

I dag var det meget koldt, men vildt flot solskinsvejr, så kameraet måtte med ud på en gåtur. Altid en udfordring at prøve at tage billeder af de fire banditter – men et par enkelte brugbare blev det da til.

Walther og Sonja Thea i sneen
Sonja og Wilma leger i sneen Wilma i sneen
Wilma-musen Sonja i fuld fart 6 mdr. gammel

Nyheder 2023

Nyheder 2022

Nyheder 2021

Nyheder 2020

Nyheder 2019

Nyheder 2018

Nyheder 2017

Nyheder 2016

Nyheder 2015

Nyheder 2014

Nyheder 2013

Nyheder 2012

Nyheder 2011

Nyheder 2010

Nyheder 2009