3 uger gamle – 17-01-2010

Hvalpene er i dag 3 uger gamle, og der er kommet liv i hvalpegården. Lauras “svigerfamilie” har været på besøg i dag for at se de små. Der bliver nu åbnet for hvalpebesøg – onsdage og lørdage er reserveret til besøg fra hvalpenes kommende ejere – alle andre med behov for hvalpe-snuseri bliver passet ind, når der er plads i kalenderen :-)

De fylder nu så meget i kassen, at det er lige så svært at tælle dem, som det var på røntgenbillederne :-) Pigmenteringen kommer gradvist – sjovt at se næserne ændre sig fra pink til brune, og pletterne, der breder sig og vokser sammen – og fregner, der titter frem. Walther er stadig en god assistent, men er selvfølgelig kun sammen med hvalpene under opsyn.

Hvalpene er efterhånden blevet ret gode til at spise selv, og vi er også så småt begyndt på toilettræningen. Kom jo til at virke ret godt med vores adoptivkuld, så vi ser, om vi kan være heldige igen. Letter unægteligt noget på rengøringsbehovet, når de fortrinsvis bruger toilettet. Og så kan Laura og Walther få en velfortjent pause!

Der er også lagt et par nye billeder i galleriet.

Hvalp to sover tungt Fyld kassen :-)

Hvalp 6 hygger med Walther Assistenten Walther

Laura og Walther tager en pause Toilettræning

« Tilbage