FJD-udstilling Vissenbjerg 9/6-13 – 14-06-2013

For meget kort tid siden fik jeg den triste meddelelse, at der var kommet allergi i Dalton’s familie, og at han derfor skulle have et nyt hjem. Meget trist for en familie, der gennem tiden har haft flere GDH’er foruden en del andre hunde. Til alles held lykkedes det at finde et nyt super hjem til ham hos Helle og Christian Klestrup, der for ikke så længe siden mistede deres GDH Theibelgaard’s Oscar.

I søndags deltog Helle og Dalton – Take A Stand All About Ambitions – på deres første udstilling i Vissenbjerg blandt 40 andre GDH’er. Jeg har ikke set Dalton, siden han blev HD-fotograferet 18 mdr. gammel, så det var en rigtig stor glæde at få disse billeder af ham. Og ja han kunne godt have brugt et par cm. mere på forbenene, men type og benstammer har han – foruden sin mors fantastiske forbryst. Mest af alt glæder det mig dog at se, at Dalton er helt tryg i sin nye “mors” selskab. Dalton fik på dagen præmieringen Good og mangler nu kun en jagtlig prøve eller en jagtlig vurdering for at være klar til klubbens hanhundeliste.

Tak Helle og Christian for at give min lille dreng et nyt fantastisk hjem. Og stor tak til Jesper I. Pedersen for uvurderlig hjælp i denne forbindelse.

Dalton på udstilling Dalton på udstilling

« Tilbage