Nyt familiemedlem – 02-04-2013

Skærtorsdag hentede jeg husets nye hvalp hjem. En lille sort cocker spaniel fra Kennel Hunterfull. Wilma hedder hun. Til dato mit største impulskøb :-)

Wilma var solgt til en svensk opdrætter, men da denne af personlige årsager måtte melde fra, var muligheden der for, at hun kunne blive min. Jeg havde ingen planer om at skulle have cocker spaniel – det er jo min søsters race – men da jeg lørdagen før påske var på besøg for at rette kuldet, før de skulle hjemmefra, var hun der bare. Så på 9 sovende sorte hvalpe – og vidste bare, at hende måtte jeg have. Prøvede at tale mig selv til fornuft de kommende dage – mange gode argumenter for at lade være – men der var bare ikke noget at gøre. Jeg måtte have hende. Beslutningen blev taget onsdag aften – og torsdag eftermiddag blev hun hentet hjem.

Indtil videre har hun været cool med alt, hvad jeg har budt hende. Flytte ind med 3 store hunde, familiebesøg på Falster, pasning sammen med de andre hos Theis (da jeg for længe siden havde planlagt teaterbesøg) osv. Kan virkelig mærke, at hun er fra en opdrætter, der gør et rigtig godt stykke arbejde med sine hvalpe. Tak Flemming og Dorte for min lille sorte prinsesse.

De tre “gamle” har også klaret det ok. Først var de noget skeptiske overfor det lille dyr, jeg havde slæbt med hjem – og da min søster Ulla tog hjem, lignede de nærmest nogle, der mente, at hun vist havde glemt at tage noget med sig :-D. Keisha er jo den gamle matriark, der sørger for, at der er orden på tingene og højlydt meddeler, hvis hun ikke overholder etiketten. Walther tøede op som den første og i dag har Thea leget rigtigt med hende for første gang.

Her er et par billeder af Wilma – og de andre fra formiddagens luftetur.

Wilma med sit første stykke tørrede andekød Wilma laver "kongens efterfølger" på Walther
Hele flokken på formiddagsturen Wilmas første barf-måltid

« Tilbage