FJD-udstilling 29. maj 2011 – 08-06-2011

Søndag den 29. maj 2011 løb årets største jagtudstilling arrangeret af FJD af stablen i Vissenbjerg på Fyn. Jeg havde ikke tilmeldt nogen hunde, men Ole og Birte havde tilmeldt Selma (Take A Stand A Winters Tale), så det skulle jeg selvfølgelig over og se. Det var ikke lige planlagt, at jeg skulle handle hende i ringen, men sådan blev det. Og jeg må sige, at jeg er pænt stolt af min “lille” pige. Hun har ikke set mig siden august, er aldrig blevet udstillet før eller sågar haft udstillingsline på – og alligevel tog hun det hele i stiv pote – selv målepinden kunne ikke bringe hende ud af fatning.

Der deltog 19 gdh’er på udstillingen – vist det største antal gdh’er i FJD-udstillingens histore, fik jeg fortalt. Rigtig dejligt at se så mange pletter på en udstilling :-)

Og det gør mig selvfølgelig ikke mindre stolt, at Selma fik Excellent, CK, 1.ÅK og BIM – kun slået af Vogd’s Vaks – stort tillykke til Bente og Vaks med endnu en BIR til rækken. Og tak til Ole og Birte for at låne mig jeres prinsesse i ringen – og ikke mindst for at have gjort et fantastisk arbejde med at socialisere og miljøtræne Selma.

Selma bliver BIM på FJD-udstillingen Selma bliver BIM på FJD-udstillingen

« Tilbage