Fødselsdagsbørnene – 09-01-2011

I anledningen af “børnenes” fødselsdag har jeg ønsket mig nye/nyere billeder af dem. Jeg har fået nogle stykker, og jeg håber, at der kommer flere til i den kommende tid. Tak for alle dem, jeg har modtaget. Det er så dejligt at høre nyt.

Anja

Et par dejlige billeder af Anja og Jørgen fra en af sæsonens jagter.

Anja Anja

Marcus

Skønne Vinterbilleder af Marcus

Marcus Marcus
Marcus Marcus

Thea

Og jeg må vist hellere tilføje et par nye billeder af Thea også :-) De er lagt i den rækkefølge, de blev født i.

Thea kan flyve Thea januar 2011
Thea i fuld fart Thea spiser pind

Vita

Lidt blandede billeder af Vita. Et par fra hendes første schweisstræning, der efter sigende skulle være gået godt. Og et fra udstillingen i Amsterdam. Vita var ikke tilmeldt udstillingen, men den lille gruppe af hollandske gdh-ejere havde stand på udstillingen, og de gjorde fin reklame for racen. Jeg har fået af vide, at Vita var meget imødekommende og nød al opmærksomheden. Jeg er stolt af, at hun klarede alt det postyr så fint.

Vita Vita
Vita Vita

Fregne

Et enkelt billede af Fregne i stand. Og hun er vist en værre jagthund, så det var nok klogt at holde linen på :-) – og så et af en yngre Fregne, der som alle gdh’er elsker at ligge i solstrålen.

Fregne Fregne

Polka

Polkapigen på hendes dejlige strand. Ved godt man ikke kan se så meget af hende på det ene billede – men stemningen er til gengæld i den grad til stede.

Polka Polka

Selma

Og fire dejlige billeder af Selma. Især det i solsengen fik smilet frem – som mor så datter :-) Laura stjæler også solsengen, så snart hun har chancen.

Selma Selma
Selma Selma

Wupti

Og sidst men ikke mindst – faktisk størst :-) – Wupti fanget i en stille stund, hvor han lader op til endnu en tur ved stranden eller på marken. Og så i fuld fart gennem vandet.

Wupti Wupti

« Tilbage