Thea 5 år – 27-12-2014

Thea 5 år

I dag er det 5 år siden, vi tog imod 11 små skønne plettede hundehvalpe. Stort tillykke med fødselsdagen Anja, Paw, Marcus, Dalton, Thea, Balder, Vita, Fregne, Polka, Selma og Wupti.

Den 21/12 havde vi den årlige tradtionsrige fødselsdagsgåtur i Geelskov med efterfølgende gløgg og æbleskiver – og ikke mindst hygge. I år var vi lidt færre hunde end normalt. Thea og Polka kunne ikke gå med, da de begge var gået tidligere i løbetid end forventet. Og Wupti med familie blev forhindret af en bil, der ikke længere kunne køre.

Men jeg fik glæden af at se Anja, Marcus, Fregne (og hendes “bror” Jack) og Selma. Polka var dog repræsenteret ved sine mennesker. Tænk at være så heldig at have hvalpekøbere, der møder op for hyggens skyld, selvom de ikke engang kan medbringe hunden. Jeg elsker denne dag på året. Jeg har verdens bedste hvalpekøbere. Og vi blev enige om, at vi i 2015 må have en tur ekstra, når så mange blev snydt denne gang.

Thea fik planlagt sin løbetid sådan, at parringen skulle finde sted i julen… Vi fik lov at få Tyr på juleferie fra den 22. – 26. december. En dejlig dreng med det skønneste temperament. Vi havde gerne beholdt ham, men nu havde jeg jo fået oplyst Lars om min adresse, så jeg var nødt til at aflevere ham igen :-). Nu går vi så og håber på et julemirakel. Om en måneds tid ved vi, om Thea bærer rundt på næste generation.

« Tilbage