Første hvalpetræf – 05-10-2009

I går kom så endelig dagen, hvor vi skulle mødes med alle hvalpene for første gang. Jeg havde glædet mig meget til at se alle igen – både to- og firbenede. Vi mødtes hos Tina og Ebbe og startede med en lille gåtur på marken bag deres hus. Alle hvalpene var godt oppe at køre – og der skulle brokkes lidt i krogene – som kun søskende kan gøre det :-). De fik så lige rodet 3 fasaner op (vi kom i rygvind) og afsted røg de alle 5 – skægt at se, hvor hurtigt der kan skiftes fra lege-mode til jagt-mode. Bagefter trænede vi en smule i haven og så fik de ellers lov at lege vildt.

Tusind tak fordi alle tog sig tid til at komme – det var så dejligt at se “mine” hundebørn igen. Og tak Tina for skønne hjemmebagte boller og kage :-). Glæder mig til vi skal ses igen – næste gang står den på lidt schweisstræning.

Desværre kørte jeg fra mit kamera, så jeg har ingen billeder fra dagen. Jeg håber, at Tina og Ebbe fik taget nogle gode, som jeg må få – men de kommer nok først på, når de vender solbrune hjem fra efterårsferie. Imens vil vi nyde at have Alba hjemme på ferie – der skal nok komme godt gang i det lille hjem….

« Tilbage